Başkan Arslan Hayvan Yetiştiricilerinin Yanında

Özellikle Küçükbaş Hayvancılık olmak üzere destekleriyle Tarım ve Hayvancılığın her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Ayhan ARSLAN yetiştiricilerin takdirini topluyor.

Geleceğin tarım ve hayvancılıkta olduğunu söyleyen Başkan Arslan "Küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde önemli bir rol oynayan Akkışlamızı güçlü tutmak için önemli projeleri hayata geçirdik ve geçirmeye devam edeceğiz. Küçüğünden büyüğüne tüm üreticileri destekleyerek, onların üzerinden hiç bir zaman elimizi çekmiyoruz. İlk başta Yöresel Ürünler Binamız ile ilçemizde üretilen ürünlerimiz piyasada daha çok değerlenecek.
Kırsalda yetiştiriciliğini yapacak vatandaşlarımız için de bir çok çalışmalarımız oldu. Onları ulaşım olarak hiç bir zaman sıkıntıda bırakmadık. Sulak olmayan bölgelere yenisini yaptık, sorunlu olan bölgelerin tadilatını yaptık. Projelerimiz zaman ilerledikçe hayata geçiyor ve Şirin Akkışlamız gelişim gösteriyor." ifadelerini kullandı